Cenik

Pri izbiri podjetja za prevajanje je ponavadi glavno vprašanje cena prevoda ali lekture. Že na začetku vas bomo odkrito opozorili, da nismo niti najcenejši niti najdražji, smo pa konkurenčni in ceno prilagodimo, upoštevaje naslednje faktorje: količina besedila, zahtevani rok, zahtevnost besedila, morebitne dodatne storitve (dodatno preverjanje in usklajevanje, oblikovanje).

Pri 3D mundusu nudimo in zagotavljamo kakovostne in hitre storitve prevajanja, lektoriranja in sodnih prevodov. Omogočamo prvovrstne jezikovne rešitve, ki so posebej prilagojene vašim potrebam, željam in zmožnostim, po povsem konkurenčnih cenah.

Cene vključujejo celoten postopek vodenja projekta in tehnično podporo. Uporabljamo le poklicne prevajalce, ki prevajajo v svoj materni jezik in imajo najmanj tri leta izkušenj, zato ste lahko prepričani o kakovosti oddanega prevoda. Vse naše prevajalske storitve vključujejo tudi brezplačno lektoriranje in urejanje besedila, za kar poskrbi ustrezno usposobljen jezikoslovec.

Avtorska oz. prevajalska stran obsega 250 besed ali 1.500 znakov brez presledkov.

Najnižja obračunska enota je pol strani oz. 125 besed ali 750 znakov brez presledkov.

Pri končnem obračunu se upošteva število strani v prevodu. Ponudba ali predračun je v tem primeru zgolj informativne narave in se obračuna na podlagi izvirnika (če je preštevanje znakov omogočeno), saj se število znakov v prevodu lahko razlikuje od števila znakov v izvirniku (običajno je pri prevodih v tuj jezik znakov več, pri prevodih v slovenščino pa manj).

 

Želite informativen izračun cene prevoda vašega besedila ali prevod jezikovne kombinacije, ki ni navedena v tabelah?

Se želite podrobneje pogovoriti o projektu ali se pozanimati o naših cenah?

POKLIČITE še danes na 051 710 724 ali pošljite povpraševanje na e-naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Vedno smo vam na voljo.

 

Način plačila

Fizične osebe plačajo prevod pred prevzemom, pravnim osebam pa po opravljeni storitvi izstavimo račun z rokom plačila 8 dni.